Bed & Breakfast

In het mooie Oosterzee-Buren, op 4 kilometer van Lemmer staat onze voormalige kop-hals-romp boerderij uit het jaar 1802.

De boerenstal werd deels afgebroken een deel van het hooivak is verbouwd tot het stijlvolle achterhuis, met nog zichtbare elementen van het rijke verleden.

Dit Friese Achterhuis is beschikbaar voor onze gasten. Het Achterhuis heeft een eigen ingang en het is sfeervol ingericht, met een grote zit-eetkamer, volledig ingerichte keuken met magnetron, 5 slaapkamers met ieder 2 eenpersoonsbedden en er is een badkamer Bovendien ligt er om het huis een zeer grote tuin met allerlei zitjes en speeltoestellen voor kinderen.

Parkeren kan op eigen terrein.

Faciliteiten

De gasten kunnen gratis koffie en thee zetten, de wasmachine gebruiken, ook zijn er drooglijnen en strijkmateriaal aanwezig.

TV, DVD, radio en Wifi Internet behoren ook tot de mogelijkheden

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in het  Friese Achterhuis.

Locatie

Lemmer is een prachtige oude havenplaats aan de Zuiderzee route met een mooi IJsselmeer strand, verschillende musea en grote binnenhaven waar U heerlijk op een van de vele terrasjes kunt zitten. In Lemmer zijn vele winkels aanwezig en meerdere supermarkten waar U de boodschappen kunt halen.

Oosterzee-Buren is een rustig, pittoresk dorp met statige panden en prachtige tuinen. Het ligt vlakbij het Tjeukemeer, het grootste meer van Friesland met vele watersport mogelijkheden. Ook loopt er een toeristische fietsroute door het dorp.

In Oosterzee is geen horeca aanwezig. Hiervoor verwijzen wij naar het nabij gelegen Lemmer. Ook is er een Eetcafé in het naastgelegen Oosterzee-Gietersebrug op 2 km afstand.

 

Graag verwelkomen we U als gast!